Over Margit

Hai, ik ben Margit. Ik woon samen met man en twee van onze drie inmiddels volwassen kinderen in Uithoorn. Naast mijn parttime werk voor een welzijnsorganisatie ben ik het gezicht achter Studio Spring. Daar komen mijn liefde voor maken en voor mensen inspireren en samenbrengen bij elkaar.


Creativiteit en kunst spelen al zo lang als ik me kan herinneren een belangrijke rol in mijn leven. Tekenen, schilderen, schrijven, fotograferen, naaien, borduren, haken, musea bezoeken: allemaal leuk! Veel heb ik geleerd in cursussen en workshops, maar vooral door zelf te doen, soms met vallen en opstaan. 
Plezier beleven en ontspannen uit je hoofd en met je handen bezig zijn, dat staat bij Studio Spring voorop. Ik inspireer je graag! Vaak zijn er voorbeelden om je te inspireren, maar zelden maken we deze precies na. Er is alle ruimte voor JOUW eigen creatieve ontwikkeling. Perfectie laten we bij voorkeur los. 


Ik geniet enorm van het meebeleven van het plezier, de verwondering, het creatieve proces van kinderen en volwassenen. Mijn ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en eigenschappen als enthousiasme en geduld komen hierbij goed van pas. 

Wil je eens komen, iets weten of overleggen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op!

Liefs, Margit